Itali-Shqipëri, bileta në Sardenja për Shpresat!

Pak minuta më parë federata italiane ka publikuar çmimet e biletave të takimit miqësor mes 21-vjeçarëve të Shqipërisë dhe homologëve të tyre të Italisë. Ky takim është parashikuar për t’u zhvilluar në stadiumin Sardenjas më 11 shtator në orën 18:30.

Do të jenë bileta me çmime normale, pasi bileta më e shtrenjtë do të kushtojë 14 euro, në tribunën ballore, apo e quajtur ndryshe në tribunën VIP. Në sektorët e tjerë një biletë do të kushtojë vetëm 5 euro.

Pritet një mbështetje e madhe për Shpresat e Shqipërisë, pasi siç dihet në Itali ka një numër mjaft të lartë shqiptarësh. Biletat tifozët mund të nisin t’i marrin që nga data 9 gusht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *